De zomervakantie is gestart: zo bespaar je op vakanties en uitjes

De zomervakantie is voor veel mensen begonnen en dat betekent een hoop vrije tijd voor leuke dingen. Geen idee wat je allemaal kunt ondernemen deze zomer? Geen zorgen, want wij delen de leukste uitjes en vakanties met je. Deze uitjes en vakanties zijn natuurlijk, zoals jullie van ons gewend zijn, te bestellen en boeken met een straffe korting. Zo kun je er voordelig op uit deze zomervakantie!


Hier boek je de zonnigste vakanties

Het allerlekkerste is natuurlijk om op vakantie te gaan. Helaas wordt het alsmaar duurder om weg te gaan en dus is het wel zo fijn als er toch ergens aanbiedingen zijn zodat je kunt besparen op je vakantie. Bij deze reisaanbieders kun je deze zomer gewoon goedkoop boeken:


Ook thuis kun je genieten van leuke momenten

Als je er liever helemaal niet op uit gaat tijdens het warme weer, dan kun je je ook thuis vermaken met allerlei dingen. Maak het bijvoorbeeld gezellig in de tuin of zorg voor genoeg entertainment binnenshuis. Shop bijvoorbeeld tijdens de solden bij Fnac. Hier scoor je tot 70% korting met de zomerdeals. Bestel bijvoorbeeld een nieuwe televisie om van de Olympische Spelen te genieten en alles in 4K te bekijken of ga voor een Nintendo Switch om de kinderen bezig te houden. Wil je toch liever buiten zitten? Ook dan is er voldoende om te beleven. Als je graag in de tuin wil werken en je bloemen en gazon mooi wil houden, dan kun je terecht bij Moowy. Daar shop je dankzij deze kortingscode met 10% korting; lekker meegenomen! Hier kun je allerlei tuinier producten kopen voor je gazon en planten. Als je ervoor wil zorgen dat je kinderen ook buiten komen, dan kun je misschien wel een speeltoestel neerzetten in de tuin of een kleine trampoline als je weinig plek hebt. Die vind je deze zomer voordelig bij DreamLand. Daar pak je nu tot 70% korting tijdens de solden van de webshop. Bestel bijvoorbeeld een zwembad van Intex met 50% korting of ga voor een trampolineset met 20% korting. Zo heeft iedereen een leuke zomer, zonder dat je van je eigen adres weg moet.


Ga erop uit zonder lang te reizen

Geen zin in een lange vakantie dit jaar, maar wil je nog wel weg uit huis? Begrijpelijk. Gelukkig zijn er dan nog meer dan voldoende dingen om te ondernemen. Ga bijvoorbeeld naar een museum voor een leerzame dag of bezoek een pretpark om je longen eruit te gillen in een achtbaan. Als je zin hebt in een pretpark of dierentuin, dan kun je die met deze acties goedkoop bezoeken:

Indien je liever een educatief dagje willen hebben tijdens de vakantie, dan kun je dat natuurlijk ook met korting doen. Dat doe je met deze acties:

Zoals je ziet is er meer dan voldoende te beleven deze zomer. En dankzij bovenstaande aanbiedingen en kortingscodes kun je ze ook nog eens beleven terwijl je op je portemonnee kunt letten. Zo houd je meer over voor andere leuke uitjes tijdens het warme seizoen.

Schilderijen aan muur


Ga jij op vakantie deze zomer, of blijf je lekker thuis? Wat je ook doet, je kunt het altijd voordelig doen dankzij onze website. De zomervakantie duurt nog tot en met 31 augustus, dus er is nog voldoende tijd om bijvoorbeeld een last minute te boeken of lekker lang te luieren in je eigen tuin. Deze maand zijn de solden ook nog bezig, waarbij je korting kunt scoren bij je favoriete winkels. Alle soldenacties vind je op deze pagina. Deze wordt constant geüpdatet zodat je nooit meer een kortingscode of aanbieding misloopt. Fijne zomervakantie!