Scoor de beste deals tijdens de zomersolden 2024

Tijd om te shoppen! De zomersolden zijn namelijk weer begonnen en dat betekent dat je bij al je favoriete winkels straffe kortingen kunt verwachten. Je kunt deze zomer van 1 juli tot en met 31 juli met voordeel winkelen. Weet je niet waar je de beste deals kunt vinden, en heb je geen zin om lang te zoeken? Dan hoef je alleen maar deze blog te lezen, want hier delen we de beste aanbiedingen en kortingscodes.


Loop er deze zomer stijlvol bij zonder te veel te betalen

Deze week is het weer wat minder, maar vanaf volgende week zal de zon waarschijnlijk weer flink gaan schijnen. Wil je ook schijnen terwijl je rondloopt in de hitte? Dan kun je vast en zeker een nieuwe outfit of twee gebruiken! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij H&M. Bij deze winkelketen shop je de hele maand met tot 50% korting. Of je nou alleen outfits voor jezelf, of voor het hele gezin nodig hebt, je zult het gegarandeerd vinden bij H&M. Shop je voor het hele gezin? Dan kun je ook kijken bij JBC. Daar kun je momenteel tot 70% korting kunt krijgen tijdens de solden. Dat noem je nog eens voordelig! Bij JBC kun je terecht voor het hele gezin en je vindt er eigenlijk alles wat je nodig kunt hebben voor de zomergarderobe; van kleedjes tot badmode. Bij zo’n mooi kleedje hoort natuurlijk ook een mooi paar sneakers. Deze ga je vinden bij JD Sports. Geen zorgen voor een duur winkelmandje, want je shopt er nu met tot 70% korting. Naast sneakers kun je ook korting pakken op fashion. Je shopt hier dus ook een volledige outfit bij elkaar. Wel zo fijn als je geen zin hebt om urenlang online te winkelen. Na zo’n paar sneakers en kleding, mist er eigenlijk nog iets. Maar wat precies? Mooie sieraden natuurlijk! Geen idee waar je die deze maand goedkoop kunt bestellen? Bij Pandora! Je profiteert daar nu van tot 50% korting op sieraden in de sale. Zo shop je de mooiste bedels voor je armband, of kies voor een zilveren ring om je outfit af te maken. De keuze is er reuze en er zit gegarandeerd iets voor je tussen.

Vrouw bekijkt twee tops


Shop voordelig gezondheids- en beautyartikelen

Naast een goede outfit is het natuurlijk ook belangrijk dat je er verzorgd uitziet en gezond bent van binnenuit. Kun je daar nog wel wat extra hulp bij gebruiken? Dan lukt je dat deze maand extra voordelig dankzij de solden. Bestel bijvoorbeeld allerlei supplementen, medicijnen en zonneproducten met korting bij Holland and Barrett. Tijdens Megaweek in de solden kun je je favoriete producten bestellen met 1 + 2 gratis. Zo heb je makkelijk en voordelig een voorraadje in huis voor de warme zomer. Als je op zoek bent naar make-up en parfums, dan vind je die deze maand het voordeligst bij ICI PARIS XL. Daar kun je namelijk tijdens de zomersolden met tot 70% korting bestellen. Bestel bijvoorbeeld je favoriete foundation van M.A.C. of ga voor een oogschaduw palette van Huda Beauty.

Man is online aan het shoppen


Maak het gezellig in huis met deze deals

Als je deze zomer niet op vakantie gaat, dan wil je het natuurlijk wel zo gezellig mogelijk hebben in huis. Gelukkig zijn er voldoende deals voor meubelen, woonaccessoires, verlichting én artikelen voor activiteiten in en rondom huis. Je shopt deze deals hier:


Hier shop je alle elektronica die je nodig hebt

Wil je de Rode Duivels graag op goed beeld kunnen bekijken en geen enkele penalty missen? Dan doe je dat het best met een goede televisie. Naast een goede televisie kun je deze maand ook allerlei andere elektronica met flinke korting bestellen bij deze webshops:


Waar ga jij allemaal winkelen deze zomersolden? Je hebt nog tot en met 31 juli kans om korting te scoren bij je favoriete winkels, daarna zijn de straffe kortingen voorbij tot aan Black Friday. Als je in deze blog nog geen aanbieding of kortingscode hebt gezien waar je hart een sprongetje van maakte, dan kun je ook op deze pagina kijken voor alle andere soldenacties. Deze pagina wordt continue geüpdatet met de beste acties, waardoor jij nooit korting kunt mislopen deze solden.