Vier de start van de zomer met straffe kortingen

De zomer is begonnen! De een is er gek op en de ander verlangt alweer naar de kou van de herfst en winter. Toch is dan ook de zomer een feestje, want er zijn altijd een hoop deals waar je van kunt profiteren tijdens dit seizoen. Boek bijvoorbeeld een last minute vakantie of shop nieuwe outfits voor het warme weer tegen een mega voordelige prijs. Benieuwd bij welke winkels je de zomer kunt vieren? Dan zit je goed op deze pagina.


Hier shop je voordelig nieuwe outfits en beautyartikelen

Bij de zomer horen natuurlijk ook nieuwe outfits. Het is warm en je wil er graag leuk uitzien voor alle foto's die je dit seizoen gaat maken. Gelukkig zijn er een hoop acties en kortingscodes waar je gebruik van kunt maken om zo voordelig mogelijk je kledingkast op te vullen met nieuwe zomerkleding. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ASOS. Daar is de summer sale van start gegaan met tot 60% korting. Bij ASOS heb je keuze uit een hele hoop merken en categorieën; er zit dus gegarandeerd iets voor je tussen. Heb je nog nooit eerder bij ASOS besteld? Gebruik dan ook deze kortingscode en pak 30% extra korting op je aankoop. Zo goedkoop ga je het bijna nergens vinden! De enige plek waar je het misschien goedkoper gaat kunnen vinden is SHEIN. Daar shop je altijd al wel met mega kortingen, maar dankzij deze kortingscode pak je ook nog eens 15% extra korting op je aankoop. Niet zo'n fan van SHEIN? Dan kun je ook bij een van deze winkels terecht voor een goede aanbieding:


Hier boek je voordelig een vakantie

Wat is er lekkerder dan op vakantie te gaan? Als je het aan ons vraagt, eigenlijk bijna niets. Daarom delen we graag de beste aanbiedingen en kortingscodes voor je zodat je zo goedkoop mogelijk op vakantie kunt gaan. De beste deal? Die vind je momenteel bij CheapTickets. Daar scoor je met deze twee kortingscodes tot €30,- korting op je boeking. Met de ene kortingscode pak je €20,- korting op bestemmingen binnen Europa en met de ander krijg je €30,- korting op verre bestemmingen. Je kunt het dus zo gek en ver maken als je zelf wil! Wil je liever niet met het vliegtuig op reis? Ga dan op pad met de Eurostar. Door op de kalender te kijken kun je zo voordelig mogelijk op reis gaan met de trein. Sommige dagen zijn namelijk goedkoper dan andere en zo kun je tot 60% besparen op je treintickets. Naast dat je zo lekker groen reist, heb je ook nog eens mooi uitzicht en tijd om extra werk te verrichten of te kletsen met je reisgenoot. Als je liever helemaal niet ver van huis wil gaan en liever in België wil blijven, dan is Center Parcs misschien wel de juiste match voor jou. Je boekt hier momenteel een vakantiewoning met €25,- korting dankzij deze kortingscode. Ga bijvoorbeeld naar het vakantiepark in de Ardennen of ga naar Terhills Resort waar je vlakbij Maastricht en Maasmechelen Village zit.

E-reader bij het zwembad


Hier koop je voordelig tickets voor een dagje uit

De zomer is perfect voor leuke dagjes uit. Het is immers lekker weer en je hebt minder snel kans op regenbuien. Geen idee waar je naartoe wil gaan? Kijk dan op de website van AD Webwinkel. Je kunt hier tickets voor meerdere soorten dagjes uit bestellen en dat ook nog eens hartstikke voordelig dankzij deze kortingscode. Je pakt hiermee 5% extra korting. Dat betekent dat je bovenop de bestaande korting nog eens extra korting krijgt; zo ben jij nóg voordeliger uit! Bezoek bijvoorbeeld een museum, pretpark of dierentuin via AD Webwinkel. Als je graag naar Bellewaerde wil gaan, dan kun je deze kortingscode gebruiken om tot €4,- korting te pakken op tickets. Daarnaast heeft deze dierentuin ook een hele handige regenverzekering. Met deze verzekering heb je recht op nieuwe tickets als er meer dan vier millimeter regen valt tijdens je bezoek. Zo'n regenverzekering heb je al voor €3,- en is dus zeker niet gek om te hebben met zo'n wisselvallig land als België. Vind je het niet erg om wat verder te reizen? Ga dan eens een dagje weg naar Disneyland Parijs! Je zult een magische dag hebben met tot €49,- korting op je toegangstickets. Deze korting pak je door te kiezen voor gedateerde tickets in plaats van flexibele tickets. Met gedateerde tickets hebben jij, je vrienden en je kinderen ook direct een datum om naar uit te kijken!

Kinderen aan het zwemmen in zwembad


Op deze pagina vind je overigens ook nog andere zomerdeals die een kijkje waard zijn. Het zijn er namelijk veel te veel om allemaal in een blogpost te proppen. Deze pagina updaten we constant, waardoor je altijd als een van de eerste op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en kortingscodes. We wensen je een fijne zomer gevuld met kortingen!