Zo start jij het nieuwe schooljaar zo goedkoop mogelijk

De vakantie is alweer bijna voorbij en dat betekent dat je jezelf of je kinderen weer klaar moet gaan maken voor school. Mis je nog allerlei schoolbenodigdheden of outfits? Geen zorgen, want er zijn nu een hoop Back to School aanbiedingen bezig bij je favoriete winkels. In deze blog vatten we de beste aanbiedingen en kortingscodes voor je samen, zodat je niet urenlang aan het zoeken bent naar de meest straffe kortingen.

Back to school op krijtbord


Hier shop je de voordeligste schoolbenodigdheden

Op veel scholen en studies is het hebben van een laptop of tablet een must. Deze kunnen helaas wel vrij prijzig zijn in de aanschaf, maar met een aanbieding kun je een hoop geld besparen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij HP. Daar pak je dankzij deze aanbieding tot €500,- korting op je nieuwe laptop. De korting is ook geldig op printers. Zo kun jij zonder moeite en extra kosten je eigen schoolwerk uitprinten met de beste kwaliteit die je ergens zult vinden. Wil je na schooltijd even tot rust komen en je eigen ding doen? Ga dan voor een gaming laptop. Daar kun je al je favoriete games op spelen zonder enige lag. Indien je voorkeur bij een ander merk ligt, dan kun je terecht bij Fnac. Daar heb je namelijk keuze uit meerdere merken, waardoor jij een weloverwogen keuze kunt maken wat betreft een nieuwe laptop of tablet. Dankzij de Back to School actie van Fnac kun je tot 40% korting pakken. De korting is niet alleen geldig op laptops en tablets, maar ook op bijvoorbeeld koptelefoons en rekenmachines. Eigenlijk alles wat onmisbaar is in je schooltas, zul je bij Fnac kunnen vinden met korting. Heb je nog boeken nodig voor school of de uren na school? Dan pak je nu ook nog eens 10% korting op alle boeken. Deze korting is enkel op de website van Fnac geldig, maar je hebt geen kortingscode nodig om te profiteren van de aanbieding. Naast laptops, tablets en boeken kun je bij Fnac ook andere schoolbenodigdheden bestellen zoals schrijfwaren en schooltassen. Als je nog meer keuze wil hebben om schoolbenodigdheden te shoppen, dan vind je dat bij deze winkels:


Hier shop je de leukste outfits met een straffe korting

Een nieuw schooljaar is natuurlijk niet compleet met nieuwe outfits. Gelukkig zijn er een hoop online shops die een speciale aanbieding hebben voor het nieuwe schooljaar. Op deze manier hoef je niet veel te veel uit te geven aan nieuwe outfits, maar zul je zelf of je kinderen er toch hip bij lopen. Surf bijvoorbeeld snel naar de website van TAO Kids. Daar scoor je 50% korting op het tweede artikel uit de Back to School-categorie. Bij TAO Kids vind je iets voor iedere leeftijd en kledingstijl, dus het mandje vullen met genoeg artikelen om van de korting te profiteren zal niet heel moeilijk zijn. Ook bij New Balance kun je nu terecht voor de hipste outfits voor het nieuwe schooljaar. Daar pak je tot 40% korting op sneakers, kleding en accessoires. Draag je liever Reebok? Dan kun je gebruik maken van deze kortingscode. Daar pak je 25% korting mee op een hele hoop modeartikelen. Indien je budget dit jaar wat kleiner is, dan hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt namelijk met een van deze kortingscodes tot €80,- korting pakken op je bestelling bij AliExpress. Let er wel op dat bij elke kortingscode een bepaald minimumbedrag nodig is om er gebruik van te maken.

Meisje in bibliotheek


Heb je iets in deze blog gevonden wat je aandacht heeft getrokken? Houd dan wel rekening met de levertijden van de winkel. Als een winkel namelijk een lange levertijd heeft, dan zul je het niet op tijd voor school thuis krijgen. Er zeker van zijn om het op tijd binnen te krijgen? Dan kun je bij sommige winkels kiezen voor een snellere verzending, hier betaal je meestal wel een kleine vergoeding voor. Op onze categoriepagina vind je trouwens nog meer aanbiedingen en kortingscodes dan hier in de blog. Zo mis jij geen enkele deal en kun je zo voordelig mogelijk met school starten. Succes met het nieuwe schooljaar!