De beste aanbiedingen en kortingscodes om september mee te beginnen

De nieuwe maand is alweer begonnen, namelijk september. Voor veel mensen is dit een heerlijke maand want de herfst begint dan weer. Dat betekent wel dat het weer een flink stuk kouder zal gaan worden en dat er weer flinke buien uit de lucht zullen vallen. Gelukkig kun je het thuis gezellig maken en kun je je warm aankleden met behulp van laagjes. Wil je hierop voorbereid zijn? Dan delen we graag de beste deals met je, om dit zo voordelig mogelijk te doen.


Bij deze winkels vind je de beste kledingaanbiedingen

September kan een lastige maand zijn om jezelf goed aan te kleden. Het ene moment is het fris, maar het andere moment schijnt de zon en heb je het weer goed warm. De oplossing? Laagjes dragen! Zo kun je makkelijk een laagje uittrekken als het warmer wordt, maar als je langer buiten bent en het wordt weer koud dan trek je het makkelijk weer aan. De beste plek om te shoppen? Bij H&M. Daar shop je namelijk altijd binnen jouw budget en ze hebben echt alles wat je nodig kunt hebben in september. Wil je korting pakken? Meld je dan aan voor een Membership. Je pakt dan namelijk 10% korting op je eerste aankoop. Indien je al aangemeld bent voor een Membership, dan kun je hiermee ook sparen voor korting. Je dient hiervoor wel een bepaald aantal punten te bereiken voordat je korting krijgt. Gelukkig is dit niet heel moeilijk bij H&M! Is jouw budget dit jaar iets groter en wil je graag kwalitatieve mode kopen? Dan zit je goed bij Vestiaire Collective. Je pakt daar nu namelijk tot 80% korting in de september sale. Bij deze webshop de beste designermerken, zoals Louis Vuitton en LOEWE. In de september sale vind je alles om het tussenseizoen compleet te maken met hoogwaardige pre-fall essentials. Heb je je outfit bij elkaar geshopt bij Vestiaire Collective? Dan horen daar natuurlijk ook leuke sokken bij. Die vind je nu bij Happy Socks dankzij de bulkpromo. Als je vier paar sokken koopt, dan krijg je het vijfde paar helemaal gratis erbij. Zo krijg je nooit koude voeten én je brengt een beetje vrolijkheid tijdens de beginnende donker wordende maand. Er zijn namelijk een hele hoop kleuren en printjes waar je uit kunt kiezen bij Happy Socks. Nog meer nodig dan alleen sokken? Kijk dan eens bij Voghion. Daar kun je met deze kortingscode €55,- korting krijgen op je aankoop. Je shopt bij deze webshop alles wat je nodig kunt hebben voor je herfstgarderobe. Fijne truien, warme vesten en leuke rokjes. Daarnaast zijn alle items al hartstikke leuk geprijsd en met zo’n kortingscode ben je dus nóg voordeliger uit.

Persoon met blad in hand in het bos


Bij deze winkels vind je de beste woonaanbiedingen

Het wordt sneller donker en het begint kouder te worden. Je zult dus waarschijnlijk meer tijd in huis door gaan brengen. Dit hoeft helemaal niet kil of saai te zijn, want met deze aanbiedingen is het in huis ook gewoon gezellig:


Bij deze winkels vind je de leukste uitjes

Wil je er toch gewoon nog op uit gaan in september? Gelukkig zijn er nog een hoop dingen indoor te beleven. Denk aan een bioscoopbezoek of een indoorspeeltuin voor de kleintjes. Er zijn overigens ook nog voldoende warme dagen in september, waardoor je ook makkelijk buiten nog dingen kunt doen. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen in de natuur of bezoek een pretpark of dierentuin. Het zal namelijk niet té warm zijn om lekker rond te lopen en vaak is het ook iets rustiger als het niet meer zo warm is buiten. Tripjes voor zowel buiten als binnen kun je voordelig bij Tripper kopen. Daar pak je namelijk tot 70% korting op bijvoorbeeld pretparktickets of een bezoek aan een indoorspeeltuin. Zo kun je makkelijk een keuze maken nadat je naar het weerbericht hebt gekeken voor het komende weekend. Weet je zeker dat het mooi weer wordt? Dan kun je natuurlijk ook gewoon snel kaartjes kopen voor een Plopsa pretpark. Dit doe je via hun eigen website met deze kortingscode. Je pakt dan namelijk €5,- korting per persoon. Dit kun je weer gebruiken voor een snack tijdens je bezoek aan het pretpark; handig!

Aan het wandelen in het bos


Ben jij blij dat september is begonnen en dat het langzaamaan kouder begint te worden? Of mag het van jou nog wel langer zomer blijven? Hoe dan ook zal de zomer over een aantal weken afgelopen zijn en zul je toe moeten geven aan de gezelligheid die de herfst biedt. Denk aan koppen warme chocolademelk tijdens je favoriete serie of film en mooie wandelingen door een oranje en rood bos. We wensen je een hele fijne en gezellige september toe!